Μεταφράσεις

Το μεταφραστικό γραφείο 7Polyglossia TRANSLATIONS σε συνεργασία με ένα άριστο δίκτυο έγκριτων δικηγόρων και ειδικευμένων συνεργατών – μεταφραστές και φιλόλογοι – εξασφαλίζει τις απαραίτητες γνώσεις και τη ζητούμενη ορολογία των μεταφράσεων. Αναλυτικά, αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφράσεις και επικυρώσεις σε:

– Νομικά έγγραφα: αιτήσεις, αποφάσεις, αγωγές, δηλώσεις, συμβόλαια κ.α.,
– Ιατρικά έγγραφα: εξετάσεις, διαγνώσεις, γνωματεύσεις, ιστορικά, παραπεμπτικά, πιστοποιητικά, κλινικές μελέτες, οδηγίες χρήσης φαρμάκων κ.α.,
– Πανεπιστημιακά έγγραφα: πτυχία, βαθμολογίες, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, συστατικές επιστολές, βιογραφικά σημειώματα κ.α.,
– Δημόσια έγγραφα: πιστοποιητικά γεννήσεων, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, συμβόλαια, βεβαιώσεις κ.α.,
– Οικονομικά έγγραφα: εκκαθαριστικά, φορολογικές δηλώσεις, συμβάσεις, ισολογισμοί, συνταξιοδοτήσεις κ.α./, καθώς απλά κείμενα και βιβλία σε όλες τις Βαλκανικές, τις βασικές Ευρωπαϊκές γλώσσες, στα Κινέζικα, Αραβικά, Αφγανικά, Γεωργιανά, Φαρσί, Ουρντού, Περσικά, κ.α.

Έχοντας τη γνώση ότι η μετάφραση αποτελεί ένα σύνολο δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, πέρα από μεταφραστική απόδοση, σημαντική μέριμνα προσφέρεται στην επιμέλεια των κειμένων.

Κατάλληλος τρόπος για να διασφαλιστεί η γνησιότητα και η ποιότητα των μεταφρασμένων κειμένων που παραδίδονται στους πελάτες, είναι η μελέτη τους να πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που, κατά προτίμηση κατάγονται από την χώρα για την οποία κάνουν τη μετάφραση.

Ο γλωσσικός έλεγχος και η επιμέλεια των μεταφρασμάτων είναι το τελευταίο και το σημαντικότερο μέρος στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνεται, επίσης, ο γλωσσικός έλεγχος και η διόρθωση ήδη μεταφρασμένων εγγραφών και κειμένων, μεριμνώντας για την άρτια μετάφραση των εκάστοτε κειμένων και την προσαρμογή της ορολογίας, ανάλογα με το αντικείμενο, με σκοπό το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Στο μεταφραστικό γραφείο πραγματοποιούνται μεταφράσεις εξ αποστάσεως, μέσω μέιλ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σύγχρονη μέθοδος της μετάφρασης, η συμμόρφωση της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας 7Polyglossia TRANSLATIONS.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.