Προφίλ

Το μεταφραστικό γραφείο 7Polyglossia TRANSLATIONS ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία η οποία έχει σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφραστικών, διερμηνευτικών, εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για Έλληνες και Αλλοδαπούς, καθώς και επικυρώσεις εγγράφων σε όλες τις γλώσσες που μεταφράζονται.

Ο στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας αξιόπιστη, ποιοτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση, χαμηλό κόστος και αποτελεσματική στήριξη.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες που απασχολούνται στο μεταφραστικό γραφείο επιλέγονται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια προς την κατάρτιση, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία μας.

Στο μεταφραστικό γραφείο μας πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την εγκυρότητα των μεταφρασμένων, των επιμελημένων κειμένων και των μαθημάτων, που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι να πραγματοποιούνται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που κατάγονται από τις ίδιες χώρες για τις οποίες εκτελούνтαι οι μεταφράσεις και οι υπηρεσίες.

Η άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό είναι το βασικό στοιχείο που διέπει το επίπεδο της επιτυχίας μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.