Δακτυλογραφήσεις στην Ελληνική και σε άλλες γλώσσες

Η δακτυλογράφηση κειμένου είναι αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία η οποία απαιτεί υπευθυνότητα, σχολαστικότητα και υπομονή.

Στο Μεταφραστικό Γραφείο 7PolyglossiaTRANSLATIONS, με σκοπό την δικής σας διευκόλυνση, αναλαμβάνουμε αυτή την υπηρεσία, κάνοντας γρήγορη και οικονομική δακτυλογράφηση ποικίλους είδους  κειμένων – τεχνικών, νομικών, ιατρικών, επιστημονικών άρθρων, πτυχιακών, διπλωματικών και διδακτορικών διατριβών, βιβλίων, ποιημάτων, άρθρων δελτίου τύπου, συγγραμμάτων, χειρόγραφων κειμένων, πινάκων κ.α., καθώς εγγυούμαστε εχεμύθεια, συνέπεια και αξιοπιστία.

Τα έγγραφα δημιουργούνται με κατάλληλη μορφοποίηση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη [σωστή στοίχιση, γραμματοσειρά, απόσταση κλπ.], με σωστή σύνταξη, στίξη και γραμματική.

Αναλαμβάνουμε, επίσης δακτυλογράφηση κειμένων με ιδιαίτερες απαιτήσεις, ήτοι περιέχουσες σχέδια, γραφήματα, πίνακες, σύμβολα και φωτογραφίες με αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και επανέλεγχο απόδοσης. Το τελικό κείμενο ελέγχεται προσεκτικά σε αντιπαραβολή με το πρωτότυπο κείμενο πριν παραδοθεί στον πελάτη για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

Οι τιμές μας για την υπηρεσία αυτή είναι ένας από τους λόγους που θα μας επιλέξετε. Είμαστε δίπλα σας καθημερινά και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαδικασία – Βήματα:

1. Αποστέλλετε το/τα αρχείο/-α σας μέσω ιστοτόπου www.7polyglossia.com συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία ή μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων: info@7poliglossia.com & mariyadrangou@gmail.com , έχοντας τη δυνατότητα να προσθέσετε οποιαδήποτε προϋπόθεση ή πληροφορία επιθυμείτε.

2. Εμείς θα αξιολογήσουμε τη διαδικασία  και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της εργασίας.

3. Κατόπιν συμφωνίας πραγματοποιείται η δακτυλογράφηση και ελέγχεται η ποιότητα του τελικού κειμένου.

4. Θα παραλάβετε το/τα έγγραφο/α σας κατόπιν ξόφλησης μέσω Τραπεζικού λογαριασμού.

Η παράδοση του έργου πραγματοποιείτε με αποστολή αρχείου στο ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή αυτοπροσώπως από το γραφείο μας.

* Τις τιμές δακτυλογραφήσεων θα βρείτε στην Αρχική σελίδα “Κοστολόγηση υπηρεσιών”.

Leave a comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.