Μεταφράσεις

Το Μεταφραστικό γραφείο 7Polyglossia TRANSLATIONS, σε συνεργασία με μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα καταξιωμένων δικηγόρων και εξειδικευμένων συνεργατών – μεταφραστών, φιλολόγων και νομικών, παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τη σωστή ορολογία για τις μεταφράσεις. Συγκεκριμένα, εκτελεί όλους τους τύπους μεταφράσεων και επικυρώσεων των ακόλουθων εγγράφων:

– Νομικά έγγραφα: αιτήσεις, δικαστικές αποφάσεις, αξιώσεις, δηλώσεις, συμβάσεις, επικυρώσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων κ.λπ.

– Ιατρικά έγγραφα: εξετάσεις, διαγνώσεις, γνωματεύσεις, ιατρικά ιστορικά, παραπεμπτικά, πιστοποιητικά, κλινικές εξετάσεις, οδηγίες φαρμακευτικής αγωγής κ.λπ.

– Πανεπιστημιακά έγγραφα: διπλώματα, βαθμοί, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, μαρτυρίες, βιογραφικά σημειώματα κ.λπ.

– Δημόσια έγγραφα: πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, συμβόλαια, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, κ.λπ.

– Οικονομικά έγγραφα: καταστάσεις λογαριασμών, φορολογικές δηλώσεις, συμβάσεις, συμφωνίες, οικονομικές καταστάσεις, υπόλοιπα, συντάξεις, κ.λπ., καθώς και απλά κείμενα, δημοσιεύσεις και βιβλία σε όλες τις βαλκανικές γλώσσες, στις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες, καθώς και στα κινεζικά, αραβικά, αφγανικά, γεωργιανά, φαρσί, ουρντού, περσικά κ.λπ.

Συνειδητοποιώντας ότι η μετάφραση είναι ένα σύνολο δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, εκτός από τη μετάφραση, δίνεται σημαντική προσοχή στην επιμέλεια κειμένων. Ένας ενδεδειγμένος τρόπος για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα και η ποιότητα των μεταφρασμένων κειμένων που παρέχονται στους πελάτες είναι η αναθεώρησή τους από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι συνήθως προέρχονται από τη χώρα για την οποία γίνεται η μετάφραση. Ο γλωσσικός έλεγχος και η επιμέλεια των μεταφράσεων είναι το τελευταίο και σημαντικότερο μέρος της διαδικασίας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης τον γλωσσικό έλεγχο και τη διόρθωση ήδη μεταφρασμένων κειμένων και ηχογραφήσεων, διασφαλίζοντας ότι τα κείμενα θα αντιμετωπιστούν άριστα και ότι η ορολογία θα είναι σύμφωνη με το αντικείμενο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Στην εταιρία 7Polyglossia TRANSLATIONS, οι μεταφράσεις πραγματοποιούνται επίσης εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σύγχρονη μέθοδος μετάφρασης, η συμμόρφωσή της με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, εγγυώνται υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της 7Polyglossia TRANSLATIONS.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.