Μαθήματα & Σεμινάρια

Η εταιρία μετάφρασης και νομιμοποίησης 7Polyglossia TRANSLATIONS προσπαθεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις παροχής υπηρεσιών, προσφέροντας ποικίλες πρόσθετες υπηρεσίες και δραστηριότητες όπως: ιδιωτική και ομαδική εκπαίδευση, καθώς και σεμινάρια στα βουλγαρικά και τα ελληνικά για τους Βούλγαρους και τους αλλοδαπούς.

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια που διοργανώνουμε στοχεύουν στην επιτυχή απόκτηση ομιλούμενης και γραπτής γλώσσας, καθώς και σε ένα εύρος πλούσιου λεξιλογίου που σχετίζεται με την επικοινωνία σε οικογενειακό, κοινωνικό, επαγγελματικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, επίσης σε βασικές γνώσεις των πολιτισμικών παραδόσεων της αντίστοιχης χώρας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε διαφορετικά επίπεδα αρμοδιότητας στην επιλεγμένη γλώσσα (A1, A2, B1, B2, D1, D2), ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Εκτελείται τόσο στο γραφείο της εταιρείας όσο και εξ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας την τηλεδιάσκεψη / Skype /, σε κατάλληλη για εσάς ώρα. Κατά την παροχή online σεμιναρίων, τα υλικά μελέτης αποστέλλονται ηλεκτρονικά ως φάκελοι – ένας πιο ευέλικτος και φθηνός τρόπος διδασκαλίας που έχει επίσης υψηλά τελικά αποτελέσματα.

Στη διάθεσή σας υπάρχουν σύγχρονες μέθοδοι και πληθώρα υλικών μελέτης που εγγυώνται την αποτελεσματική διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση των μαθητών και των υποψηφίων φοιτητών, καθώς τα λάθη ορθογραφίας και στίξης μειώνουν τη βαθμολογία κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Έμφαση δίνεται στη γλωσσική κουλτούρα και στην εφαρμογή της. Ο αριθμός των μαθημάτων, η συχνότητα και η χρονική περίοδος εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι εντός 45 λεπτών, ισχύει και για τους δύο τύπους εκπαίδευσης – ιδιωτικά μαθήματα μέσω προσωπικής επαφής ή μέσω διαδικτύου / Skype / και πληρώνεται εκ των
προτέρων, σύμφωνα με τις συμφωνηθείσες από τις δύο πλευρές τιμές.

Η πληρωμή για τα μαθήματα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, ταχυδρομική αποστολή ή μέσω υπηρεσίες ταχυμεταφορών.

Αν έχετε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα σε μια από τις γειτονικές χώρες (Βουλγαρία ή Ελλάδα), θέλετε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή ταξιδεύετε συχνά σε μία από τις δύο χώρες, θα ήταν καλό να μιλάτε την απαιτούμενη γλώσσα σε ένα καλό επίπεδο για επιτυχημένες συναλλαγές, για την εργασία ή τα ταξίδια σας. Μια τέτοια επένδυση παρέχει ασφαλή και διαρκή αποτελέσματα τόσο στην καλύτερη διαχείριση της επιχείρησής σας όσο και στην καλύτερη επικοινωνία με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

Τα επιχειρηματικά μαθήματα στα βουλγαρικά και τα ελληνικά είναι, επίσης, προσαρμοσμένα με τις ανάγκες των συνεργατών γραφείου, οι οποίοι συμμετέχουν καθημερινά στην προετοιμασία πολυάριθμων εγγράφων και υλικών οποιασδήποτε φύσης, μεταφράζουν ή διεξάγουν επαγγελματικές συναντήσεις και αλληλογραφία για την εταιρεία στην οποία εργάζονται. Όλες οι επιστολές, τα έγγραφα ή τα διαφημιστικά υλικά που περιέχουν ορθογραφικά λάθη ή λανθασμένη χρήση των σημείων στίξης, μπορούν να έχουν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στην επικοινωνία. Ως εκ τούτου, το γραφείο μας έχει προετοιμάσει μια επιταχυνόμενη διδασκαλία της επαγγελματικής γλωσσικής κατάρτισης στη γλώσσα της επιλογής σας, δίνοντας προτεραιότητα στη βασική γραμματική, ορθογραφία, στίξη, στιλιστικούς και προφορικούς κανόνες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.