Επιμέλεια κειμένων

Έχοντας τη γνώση ότι η μετάφραση αποτελεί ένα σύνολο δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, πέρα από την μεταφραστική απόδοση, σημαντική μέριμνα προσφέρεται στην επιμέλεια των κειμένων και των εγγραφών.

Κατάλληλος τρόπος για να διασφαλίζεται η γνησιότητα και η ποιότητα των μεταφρασμένων κειμένων που παραδίδεται στους πελάτες, είναι η μελέτη τους να πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες κατά προτίμηση η καταγωγή τους να είναι από την χώρα για την οποία κάνουν τη μετάφραση.

Ο γλωσσικός έλεγχος και η επιμέλεια των μεταφρασμάτων είναι το τελευταίο και το σημαντικότερο μέρος στην ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνεται επίσης και ο γλωσσικός έλεγχος και η διόρθωση ήδη μεταφρασμένων εγγραφών και κειμένων, μεριμνώντας για την άρτια μετάφραση των εκάστοτε κειμένων και της προσαρμογή της ορολογίας, ανάλογα με του αντικείμενο και με σκοπό το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Το Μεταφραστικό γραφείο 7Polyglossia TRANSLATIONS προσφέρει διόρθωση σε χειρόγραφα κείμενα, έγγραφα, διαφημιστικά υλικά, περιλήψεις, διατριβές και διπλωματικές εργασίες, επίσης αναλαμβάνει την μορφοποίηση, προεκτύπωση, εκτύπωση, σάρωση , δημοσίευση ιστού και αρχειοθέτηση των εγγράφων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.