Διερμηνείες

Το Μεταφραστικό γραφείο 7Polyglossia TRANSLATIONS παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας στη Βουλγαρική και την Ελληνική γλώσσα σε δικαστικά, νομικά, λογιστικά, επαγγελματικά και άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης επαφών και στις δύο χώρες.

Γνωρίζοντας τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται η αγορά σε αυτές τις γειτονικές χώρες και τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις στην επικοινωνία τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, το γραφείο μας είναι σε θέση να διευκολύνει όλη αυτή τη διαδικασία. Προσφέροντας εξυπηρέτηση και επικοινωνία, εκτός γραφείου, στα επαγγελματικά σας ταξίδια, στα εκπαιδευτικά ραντεβού, στις αγοραπωλησίες ακινήτων, στα εμπορεύματα και οπουδήποτε χρειαστείτε.

Στο πλαίσιο αυτής της υπηρεσίας, είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε τις περιπτώσεις εκείνων των πελατών που έχουν επικοινωνία, επαφές ή διαμένουν σε αυτά τα δύο προαναφερθέντα κράτη, και οι οποίοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τα απαραίτητα αρχεία και έντυπα για την υποβολή τους στις δημόσιες υπηρεσίες προς διευκόλυνσή σας.

Το Μεταφραστικό γραφείο, σε συνεργασία με το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας στη βουλγαρική και την ελληνική γλώσσα.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η διαδικασία της διερμηνείας δεν είναι απλώς μια παρουσίαση πληροφοριών, αλλά μια συγκεκριμένη επικοινωνιακή στρατηγική που χρησιμοποιείται για να μεταφράσει τις πληροφορίες αυτές στους ανθρώπους, από την τεχνική γλώσσα του ειδικού στην καθημερινή γλώσσα του επισκέπτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

    Μείνετε Ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
    πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

    7Polyglossia Translations © 2023. All rights reserved.